Dihtovanje Ostojić

Proverite zašto stvarno jesmo bolji od konkurencije i zašto smo mnogima uštedeli novac!!!

OBRADA I AMPASOVANJE STOLARIJE!

 

Ne menjajte staru stolariju!

Na slici su prozori stari skoro 100 godina u fazi sređivanja. Pre samog procesa dihtovanja  vrši se zamena trulih stranica i eliminisanje zazora većih od par cm. Kada se na kraju u potpunosti završi sređivanje, ovakvi prozori mogu da traju još jedan vek i svakako će nadživeti većinu novih prozora koji se danas ugrađuju. Posebno treba naglasiti da ovakvo sređivanje prozora košta neuporedivo jeftinije nego nova stolarija.

NA SAV NAŠ RAD DAJEMO TRAJNU GARANCIJU.

Velika ušteda

Dihtovanje Ostojić firma za dihtovanje vrata i prozora je osnovana 1997.  godine sa sedištem u Beogradu. Firma se bavi stolarskom reparacijom prozora i vrata, koja uz ugradnju autentičnih, patentiranih lajsni, salivenih od kaljenog dur-aluminijuma ima cilj zaštitu od hladnoće.

Možemo se pohvaliti uspešnom ugradnjom našeg proizvoda u preko 10.000 privatnih kuća i stanova, kao i objekata od javnog znacaja poput: Ministarstva finansija-uprava za sprečavanje pranja novca, Centralni registar u Beogradu, Adventistička crkva, hoteli Mona Zlatibor, Moskva Beograd, firme Uniprom, Inos metali, na desetine vrtića, osnovnih i srednjih škola i fakulteta u Beogradu i Srbiji.

Sigurni smo da su naši klijenti zadovoljni našim uslugama. O tome dobijamo povratne informacije što i mi potkrepljujemo trajnom garancijom. Anketa na kraju svake godine je pokazala da se 90% poslova obavlja na osnovu preporuka od drugih mušterija.

Korak po korak…

Sastav materijala: legura aluminijuma – duraluminijum kaljeni.
Brzo, povoljno i profesionalno ugrađujemo aluminijumske lajsne u vaš dom ili poslovni prostor. Ugradjujemo 30 metara, uz stolarske radove, za dva-tri sata.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i kvalitetu materijala dajemo punu garanciju na materijal i naš rad. Stolarija se našteluje do perfektnog zatvaranja i otvaranja.

Aluminijumske lajsne se postavljaju na okvir prozora ili vrata, znači na pokretne delove i fiksiraju tapetarskim pištoljem, klamericama na ivicu falca. Pokriva se zazor efikasno do 3,5 cm. Lajsne su profilisane, u čemu je i suština dihtovanja. Lajsne su elastične, trajne i prilagođavaju se prema luftu, odnosno zazoru, što su neke od prednosti u odnosu na sunđer. Zazori između štoka i zida, oko roletni se takođe saniraju određenim masama..

Otarasite se smeća

Rešite se bezpotrebnih guma kojima se ništa ne postiže već samo zatvara veći zazor i više stolarija propušta vazduh i prašinu.